Translate our blog

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ !!! ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ


Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Πυρά κατά ριπάς (από τι όπλο και τι διαμέτρημα δεν ξέρουμε ακόμα) από τον Στρατηγό (εα) και Επίτημο Υπαρχηγό Γ.Ε.Σ. κύριο Ταμουρίδη Νικόλαο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απαιτεί (και έχει δίκιο εδώ που τα λέμε) να έχουν οι υπεύθυνοι τον Στρατό μας και τα Μάτια τους….!!!!!!!!!!!! Και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων διότι αποτελούν τον πιο ισχυρό πυλώνα του Έθνους…. Η ανακοίνωση ως συνήθως σύντομη, σε λίγες γραμμές, με νόημα που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ή να παρερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που θα βόλευε τον κάθε έναν, που σίγουρα μερικοί θα νιώθουν άβολα…..

Απολαύστε την επιστολή του….

“Νικόλαος Ταμουρίδης

Ολλανδία – Τουρκία – Ελλάδα

Ολλανδία-Τουρκία. Δυο κοκόρια, από διαφορετικά κοτέτσια, που μαλώνουν από απόσταση ασφαλείας, δείχνοντας στον άμαχο πληθυσμό τη δύναμή τους, ενόψει των εκλογών τους!

Η Ολλανδία, μέχρι πρότινος υποστηρικτής της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, είδε τι σημαίνει Ισλάμ (λίγο αργά) και φοβούμενη την επέλαση των εθνικών δυνάμεων της ενδοχώρας, αμόλησε τα …σκυλιά εναντίον των Τούρκων διαδηλωτών. Η Τουρκία (του Ερντογάν), παρασυρμένη από μια νέο-οθωμανική εθνικιστική λύσσα, μαχαιρώνει τα »πορτοκάλια» και απειλεί τους πάντες, δεξιά και αριστερά, με αντίποινα!

Η Ευρώπη, ηθικά σακατεμένη, σκυφτή και ντροπιασμένη, από την αμαρτωλή και χωρίς όραμα πορεία της, αδυνατεί να αντιδράσει, όπως επιβάλλεται σε παρανοϊκούς δικτατορίσκους.


Η Ελλάδα, σε πολιτικό και οικονομικό λήθαργο, σε απώλεια στηρίξεως από την ανίκανη κομμουνιστική κυβέρνηση και τα ερείπια της αντιπολίτευσης, επιτρέπει στην Τουρκία να αλωνίζει ανενόχλητη, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο και στη Θράκη.

Μόνη μας εγγύηση οι Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Ο πιο ισχυρός πυλώνας του Έθνους! Άμεση εθνική απαίτηση, να ενισχυθεί σε όλους τους τομείς. Οι κυβερνώντες να πάρουν τα κονδύλια που ρίχνουν για τον κομματικό τους στρατό και να τα δώσουν άμεσα στο Εθνικό μας Στρατό. Είμαστε σε περίοδο εξαιρετικά επικίνδυνη, χωρίς περιθώρια λάθους.

Οποιαδήποτε απώλεια, όσο και μικρή να είναι, θα αποτελέσει εθνική ύβρη και νομοτελειακά θα έχει ως αποτέλεσμα της αυτόκλητη παρουσία της νέμεσης.”

Σημείωση: Την επιστολή του κύριου Ταμουρίδη μπορείτε να την δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελεύθερης Πατρίδας που είναι μέλος στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή, πατώντας εδώ

www.eleftheripatrida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΥΤΟI ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΟΣ 2017 Η ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αποτελούν θέσεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...